Onze inplant-service, garant voor een bak vol prachtige bloemen!bloembakken Kwekerij Linthorst

Maak het uzelf gemakkelijk. Onze kwekerij heeft een unieke inplant-service. Het werkt heel eenvoudig. U kunt uw langwerpige balkonbakken (venezia) en vierkante terrasbakken (aqua-top) in januari in leveren.

U kiest het mengsel of de sortering in de kleuren die u aanspreken. Wij poten uw bakken tijdig in met stek, zodat ze op een natuurlijke manier door elkaar heen gaan groeien en het wortelgestel zich volledig ontwikkeld in uw eigen bak.

In mei haalt u de kant en klare bakken op, goed doorworteld en royaal gevuld met bloemen. Het zijn speciale plantenbakken met een waterreservoir onderin zodat je maar ongeveer twee keer per week water hoeft te geven. Minder gieten, meer genieten is dan ook onze slogan. Maar dat neemt niet weg dat je de planten toch Vitamine A (aandacht) en speciale voeding moet geven voor een uitbundige bloei.

Wilt u in mei genieten van fleurige plantenbakken?

Bij een goede verzorging garanderen wij een uitbundige bloei tot in het najaar. Volgend jaar brengt u de bak weer schoon retour en vullen wij hem weer naar wens. Voor bedrijven en instellingen hebben wij speciale arrangementen.