Onze kwekerij in het mooie Diepenheim


U vindt Kwekerij Linthorst in het prachtige landelijk gelegen, 6 kastelen stadje Diepenheim.Sinds jaar en dag het vertrouwde adres voor kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij Huyskweker en werken samen met een twintigtal andere Huyskwekers door heel Nederland. De liefde voor alles wat groeit en bloeit zit bij ons beiden in de genen. De vader van Erik begon begin jaren tachtig een kwekerij bij de boerderij waar de familie woonde. Daar is Erik als laatste in een gezin van vijf kinderen, letterlijk en figuurlijk opgegroeid tussen de bloemen. Chantal werkte al vanaf jongs af aan in haar vrije tijd bij familie op een bloemenkwekerij. We delen dan ook dezelfde passie voor tuinieren. Onze liefde voor bloemen heeft ons samengebracht tijdens onze opleiding aan de Tuinbouwschool in Nijmegen.

Chantal werkte na haar opleiding eerst bij een bloemist maar vanaf 1998 werkt ze samen met Erik in hun kwekerij. In 2003 is het bedrijf verplaatst en werd er een nieuwe kas gebouwd op de huidige locatie Erik is een tuinder in hart en nieren en Chantal zorgt voor het ‘op de kaart zetten’ van het bedrijf en het samenstellen van het assortiment en de mengsels. Een zo hoog mogelijke kwaliteit, liefde voor het vak en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. We werken met omruilpotten waarbij zowel milieu als de portemonnee gespaard worden.


Enthousiast en deskundig

Ons team van enthousiaste medewerkers is persoonlijk, betrokken, deskundig, creatief en servicegericht, no nonsens en laagdrempelig, maar vooral vertrouwd en trots op onze prachtige natuurlijke producten. We brengen onze kennis dan ook graag over op onze klanten .

Kwekerij Linthorst

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn en waar advies nog waarde heeft. Want, niet alle zomerbloeiers hebben dezelfde wensen. Waar de één goed gedijt in de volle zon, heeft de andere liever een meer schaduwrijk plekje. Ook qua bemesting en voeding of bewateren zitten niet alle zomerbloeiers op dezelfde lijn. Wij adviseren u uiteraard graag over waar ze het beste gedijen.